Persoonlijke Coaching Het Nieuwe Ondernemen

Zou het niet fijn zijn wanneer u een sparringspartner heeft die u helpt met alle uitdagingen die Het Nieuwe Ondernemen biedt? Denk aan vragen als: hoe gebruik ik de verschillende Social Media? Hoe krijg ik meer volgers? Hoe kan ik campagnematig werken? Wat levert het me op?

Wij bieden hulp in de vorm van een persoonlijke coach!

Wat kunt u verwachten?

In de telefonische gesprekken of tijdens een bedijfsbezoek wordt u gecoacht in vraagstukken die voor u relevant zijn met als rode draad de volgende onderwerpen:

  • Het inrichten van uw Social Media kanalen.
  • Het praktische gebruik van uw Social Media kanalen.
  • Hoe u uw kanalen doelgericht en campagnematig in kunt zetten.
  • Hoe u uw strategie bepaalt en hoe u het borgt in uw organisatie.
  • Hoe u on- en offline kunt sturen op klantenbinding en resultaat.

En u blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends op het gebied van Social Media. Wij maken een (bel)afspraak wanneer het u uitkomt. In het gesprek van ongeveer een half uur (telefonisch) of enkele uren (bedrijfsbezoek) wordt u praktisch en intensief begeleid. 

Na afloop van iedere coaching krijgt u een samenvatting per mail waarin alle besproken punten staan. Deze e-mails vormen ook de rode draad van uw persoonlijke coaching. De mail kunt u later nog eens terugkijken als u een onderwerp wil opfrissen.

Wat levert het u op?

  • Klantenbinding: klanten die trouw zijn, die terug komen en hun enthousiasme delen met hun omgeving.
  • Traffic naar uw bedrijf: nieuwe klanten die zorgen voor nieuwe omzet.
  • Naamsbekendheid: van uw bedrijf en van uw producten/diensten.
  • Kwaliteitsslag: verdere professionalisering van uw bedrijf en uw bedrijfspresentatie
  • Onderscheidend vermogen: voorsprong op collega’s en een stevigere concurrentiepositie.

Of u nu al 20.000 fans op uw Facebook-pagina heeft of van Twitter alleen nog maar hebt gehoord: iedereen kan zijn eigen sprong maken. Grijp uw kans!

Helpdesk

Tussen de afspraken door kunt u tijdens kantooruren altijd bij onze helpdesk terecht om uw vragen en inhoudelijke zaken te bespreken. Tel: 026-844 8682.

Wilt u weten wie u al voor gingen?

Klikt u hier.

 

Prijzen

Uw persoonlijke coach staat klaar om u te ondersteunen met Het Nieuwe Ondernemen vanaf € 85,- per uur. Samen maken we een persoonlijk plan die is afgestemd op uw wensen, u krijgt dan een persoonlijke offerte toegestuurd. 

Als u een stapje verder wilt gaan kunt u voor slechts eenmalig € 950,- een professionele bedrijfsfilm en foto's laten maken, die u samen met uw persoonlijke coach gebruikt worden om uw online kanalen in te richten.