Grip op uw klant; kansenboek Het Nieuwe Ondernemen

De e-learning is een actueel online kansenboek waarmee u in uw eigen tempo gebruik leert maken van Social Media en hoe u die zakelijk kunt inzetten. Door middel van praktische oefeningen past u de kennis direct toe in uw bedrijf. Van het maken van een Facebook account tot volledige campagnes on- en offline. Van het beheren van uw online etalage(s) tot betere vindbaarheid op Google. U stapt in op uw eigen niveau en bepaalt uw eigen tempo. Grijp uw kans!

Wat u gaat leren...

Doelgericht werken

We laten u nadenken over wat u precies wilt bereiken met uw online activiteiten. Immers, zonder goed plan geen goede uitvoering en geen resultaat! Het kansenboek geeft u handvatten voor doelgericht en planmatig werken.

In het kansenboek krijgt u vragen als: Wat maakt u uniek ten opzichte van uw concurrent? Hoe verleid ik mijn klant tot een aankoop? Welke (online) middelen zet ik in om met mijn klant te communiceren? Hoe meet ik mijn resultaat? Hoe ga ik om met reviews? Stap voor stap beantwoord u deze vragen!

Social Media

In het kansenboek gaan we uitgebreid in op de verschillende sociale media. Wij leren u waar de knoppen zitten en hoe u zich gedraagt op Social Media. U wilt toch ook uw etalage openen op een plek waar veel consumenten zijn?

In de praktijk

Wij kunnen u alle kennis aanreiken maar u moet het inpassen in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Verschillende tips moeten u daarmee helpen. 

Grip op uw klant; kansenboek Het Nieuwe Ondernemen is ontwikkeld door Ik Onderneem! B.V.

 

Prijzen

U heeft al een eigen online kansenboek voor slechts € 180,- per jaar! De e-learning wordt continu geactualiseerd en aangevuld met nieuwe onderwerpen, ontwikkelingen en voorbeelden in relatie tot Het Nieuwe Ondernemen.